16.5 C
Tirana
E shtunë, 15 Qershor 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

administruese

Pensionet private, kufij striktë për shoqëritë administruese – Raportim të detyruar në AMF për mjaftueshmërinë e fondeve

Shoqëritë administruese të fondeve të pensioneve private do të jenë të detyruara të kenë një kapital minimal të vetin në fondin që administrojnë, ndërkohë...

Pensionet private, në konsultim rregullorja për licencat – Shoqëritë administruese do zbardhin burimin e fondeve dhe pasQyrat financiare të 3 viteve

Pas hyrjes në fuqi të ligjit per pensionet private, Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare ka nxjerrë për konsultim publik dhe projektrregulloren përkatëse për licencimin dhe...

Latest news

- Advertisement -spot_img
WallStreet.al Deshirojme tju informojme per cdo artikull te ri qe publikojme ne web.
Dismiss
Allow Notifications