12.5 C
Tirana
E shtunë, 24 Shkurt 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Deficiti

2023, të ardhurat në buxhet u rritën me 700 Mln euro – Deficiti bie në normën 1.4% të PBB-së, më i ulëti i të...

Viti 2023 ka vijuar trajektoren pozitive të të ardhurave buxhetore, të cilat rezultojnë sipas Ministrisë së Financave 700 milionë euro më shumë se një...

KLSH “zbarkon” te Sigurimet Shoqërore! Gabime në përllogaritjen e pensioneve, rritet deficiti buxhetor

Përtej shqetësimit të një niveli të ulët të masës së pensionit, të moshuarit përballen edhe me gabime në përllogaritje kur plotësojnë moshën dhe kategorizohen...

Si ndikoi rritja e pagave në skemën e pensioneve? – Analiza e të ardhurave dhe shpenzimeve. Deficiti, ende i lartë

Rritja  pagave në sektorin publik, por edhe në sektorin privat për shkak të mungesës së fuqisë punëtore dhe fushatës që ndërmori qeveria për të...

Latest news

- Advertisement -spot_img