18.5 C
Tirana
E diel, 25 Shkurt 2024

“Qasja e Gjelbër e Bashkimit Europian dhe Atdheu Im” – Giz, në mbështetje të studentëve të Elbasanit për ndërtimin e ekonomisë së gjelbër

Duhen Lexuar

Aplikimi i produkteve dhe ekonomisë së gjelbër, praktika të Bashkimit Europian, janë risi që pritet të integrohen në qytete të ndryshme të Shqipërisë nëpërmjet integrimit të studentëve.

GIZ në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik të Elbasanit do të hap garën për eventin digjital të idesë më inovative.

Drejtori i Institutit të Bashkëpunimit për Integrim dhe Zhvillim, Reis Mulita tregon mundësitë që studentët e degës së ekonomisë do të kenë.

Aplikimi i kësaj ekonomie të gjelbër njëkohësht si nga njerëzit dhe bizneset janë sfidat që studentët duhet të kenë përfshijnë në projekt idetë për përfshirjen në garë sipas pedagoges Imelda Sejdini

Projekti “Qasja e Gjelbër e Bashkimit Europian dhe Atdheu Im” do të aplikohet në 4 qytete të Shqipërisë dhe synon ofrimin e dijes dhe aftësimit professional mbi politikat dhe nismat e gjelbra të Bashkimit Europian.

Marinela Lina/


Burimi: ScanTv.
Ripublikimi mund të bëhet vetëm kundrejt citimit të autorësisë dhe burimit origjinal.

- Reklama -
spot_img
- Reklama -

Artikujt e Fundit