10.5 C
Tirana
E shtunë, 24 Shkurt 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

dëm

A rrezikohen konsumatorët nga murtaja afrikane? – Ish-kreu i Shërbimit Veterinar: Sëmundja ka vetëm dëm ekonomik

Murtaja Afrikane e Derrave është sëmundja që po kërcenon Evropën, përfshirë edhe vendet e rajonit, ku janë raportuar rastet e para. Ish-drejtori i shërbimit veterinar...

OSHEE faturoi si dëm ekonomik 2.8% të energjisë së vjedhur – Në tetor u proceduan 11 subjekte private, pas 1.584 kontrolleve 

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka mundur të faturojë një sasi të vogël vjedhjeve të energjisë. Sipas të dhënave zyrtare nga Enti Rregullator...

U morën 542 masa disiplinore, KLSH: 19.5 miliardë lekë dëm ekonomik deri në gusht nga institucionet

Vendimet e gabuara të disa institucioneve në vend i sollën arkës së shtetet një dëm ekonomik në vlerën e 19.5 miliardë lekëve apo rreth...

Institucionet, 2.3 mld lekë dëm ekonomik – 4-mujori/ KLSH auditon 55 institucione: Parregullsi në përdorimin e fondeve publike

Mbi 2.3 mld lekë është dëmi ekonomik dhe efektet negative për shkak të parregullsive, të shkaktuara në buxhet, nga institucionet publike, në 4 muajt...

Institucionet, 90 mld lekë dëm ekonomik buxhetit – KLSH: Parregullsitë në përdorimin e fondeve publike, shkelje të disiplinës buxhetore

Mbi 90 mld lekë është dëmi ekonomik dhe efeketet negative për shkak të parregullsive, të shkaktuara nga institucionet publike, gjatë vitit 2022. Konstatimi vjen...

OSHEE kapi vetëm 5.3% të vjedhjeve – Në vitin 2022, faturoi si dëm ekonomik rreth 25.000 mWh energji

Pavarësisht nivelit të lartë të vjedhjeve të energjisë, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka mundur të faturojë vetëm 5.3% të tyre. Sipas të...

Pak vjedhje energjie të kapura! – Në vitin 2022, OSHEE faturoi si dëm ekonomik rreth 25 000 mWh energji

Pavarësisht nivelit të lartë të vjedhjeve të energjisë, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka mundur të faturojë një sasi të vogël të tyre....

Shkelje në koncesionin e kaskadës së Devollit – KLSH: Miliona euro dëm ekonomik e të ardhura të munguara. Pak energji e përfituar nga shteti

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstauar efekte negative financiare në koncesionin e Kaskadës së Devollit, duke nisur nga të ardhurat e munguar e...

KLSH zbardh dëm ekonomik kolosal, por vetëm 6 në prokurori – Shkelje financiare 740 milionë dollarë në 2022 dhe numer minimal masash disiplinore

Ndërsa ka zbardhur një vlerë shkeljesh financiare prej 740 milionë dollarësh, nga e cila 470 milionë janë klasifikuar si dëm i pastër ekonomik, bie...

Latest news

- Advertisement -spot_img