Home Jeta & Shëndeti Italia jep 30 milionë euro për emergjencat e Shqipërisë – Peleshi shpjegon se si do të përdoren paratë

Italia jep 30 milionë euro për emergjencat e Shqipërisë – Peleshi shpjegon se si do të përdoren paratë

0
Italia jep 30 milionë euro për emergjencat e Shqipërisë – Peleshi shpjegon se si do të përdoren paratë

Ngritja e një sistemi për mbrojtjen civile është marrveshja ndërqeveritare me Italinë e miratuar këtë të hënë.

Lajmin e bëri të ditur ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi teksa theksoi se nga kredia prej 30 milionë eurosh do të financohen qendrat e mbrojtjes civile, sallat operacionale, blerja e mjeteve zjarrfikëse dhe dy mjete ajrore.

Kjo marrëveshje pritet të ratifikohet në janar nga parlamenti shqiptar.


Burimi: ScanTv.
Ripublikimi mund të bëhet vetëm kundrejt citimit të autorësisë dhe burimit origjinal.