21.5 C
Tirana
E hënë, 15 Korrik 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

lidhura

Liberalizimi i tregut të energjisë – FTL ofron shërbimin e furnizimit për subjektet e lidhura në rrjetin shpërndarës 20kV

Furnizuesi i Tregut të Lirë, pjesë e OSHEE Group SH.A. njofton se prej fillimit të këtij viti është duke furnizuar me energji elektrike klientët...

Rreziqet financiare të lidhura me klimën – Për herë të parë vendi ynë ka një strategji hartuar nga Banka e Shqipërisë

Për herë të parë vendi ynë ka tashmë një strategji për administrimin dhe mbikëqyrjen e rreziqeve financiare të lidhura me klimën në sektorin financiar...

150 Mln euro nga sigurimi i makinave, pronës e shëndetit – 8-mujori, numri i kontratave të lidhura arriti mbi 971 mijë, me rritje prej...

Shqiptarët kanë shpenzuar rreth 150 milionë euro këtë vit për të siguruar pronat, jetën e shëndetin e veccanërisht makinat, më një rritje prej mbi...

Të mbyllet “trau” për investimet strategjike! – Projektligji/ Përfitues kompani të lidhura me pushtetin, ndryshim afati

Të gjitha kërkesat e bëra nga bizneset për të marrë statusin e investitorit strategjik apo të investimeve strategjike pas datës 1 Janar 2023, të...

Latest news

- Advertisement -spot_img
WallStreet.al Deshirojme tju informojme per cdo artikull te ri qe publikojme ne web.
Dismiss
Allow Notifications