12.5 C
Tirana
E shtunë, 24 Shkurt 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Cilat

Në 5 vite mbi 308 mijë biznese në qarkun e Tiranës – Cilat janë Njësitë Administrative që gjenerojnë më shumë biznese?

Bizneset janë një nga format më të mira për të gjeneruar para. Por ajo që vihet re në 5 vitet e fundit në të...

Cilat janë përjashtimet fiskale për pensionet private? – Ligji i ri synon të nxisë pjesëmarrjen, lehtësi për anëtarët dhe fondet

Në Nëntor të vitit të kaluar hyri në fuqi ligj i ri, që solli risi për fondet e pensionit privat dhe kish si qëllim...

Anijet nga Kina ndryshojnë itinerar, cilat do jenë pasojat? – Rriten ndjeshëm kostot e transportit për shkak të krizës në Detin e Kuq

Qytetarët shqiptarë pritet të përballen me një valë të re të rritjes së çmimeve për shumë produkte në vend. Për shkak të krizës në...

Anijet nga Kina ndryshojnë itinerar, cilat do jenë pasojat për Shqipërinë? – Rriten ndjeshëm kostot e transportit për shkak të krizës në Detin e...

Qytetarët shqiptarë pritet të përballen me një valë të re të rritjes së çmimeve për shumë produkte në vend. Për shkak të krizës në...

Cilat janë sfidat e bizneseve shqiptare? – Anketa e RCC: Largimi i të rinjve të talentuar dhe mungesa e fuqisë punëtore

Paqëndrueshmëria makroekonomike, korrupsioni dhe kriza e migrimit janë problemet kryesore me të cilat përballet biznesi shqiptar. Këtë tregojnë të dhënat më të fundit nga...

Aksionet kryesore europiane në vitin 2023: Cilat kompani u rritën mbi 100%?

Indeksi Euro Stoxx 50, një pikë referimi kyç për gjigantët e korporatave të Europës, ka parë një rritje mbresëlënëse prej 19% nga viti në...

Cilat institucione kërkojnë më shumë para’? – Komisioni i Ekonomisë miraton në parim pr.buxhetin dhe paketën fiskale 2024

Një sërë institucionesh publike nuk janë të kënaqura me buxhetin që u është akorduar për vitin e ardhshëm dhe kanë kërkuar më shumë fonde. Raportet...

Pushime pa problemin e vizave: Cilat vende mund të vizitojnë europianët më gjatë?

Europianët janë me fat që mbajnë disa nga pasaportat më të fuqishme në botë. Dhjetëra vende nga Brazili në Japoni kanë nënshkruar marrëveshje për...

Rrugët, hekurudhat, portet dhe energjia! Cilat janë projektet ekzistuese dhe të reja që do të financojë buxheti i shtetit në 2024  

Buxheti i vitit të ardhshëm për infrastrukturën dhe energjinë parashikon vijimin e mbështetjes financiare për projektet ekzistuese madhore si dhe çeljen e projekteve të...

Cilat janë destinacionet kryesore të qëndrueshme të Europës për vitin 2024?!

Kategoria e qëndrueshme njeh vendet që fokusohen në turizmin e përgjegjshëm dhe strategjitë miqësore me mjedisin. Pesë destinacione në Europë janë ndër dhjetë vendet...

Latest news

- Advertisement -spot_img