12.5 C
Tirana
E shtunë, 24 Shkurt 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Dëmi

A “na nxjerrin dot” bashkitë nga uji? – Farrici: Qeveria të ndërhyjë kur dëmi është më i madh se 8 % e buxhetit të...

Teksa pjesë të ultësirës perëndimore të vendit janë nën ujë për shkak të daljeve të lumenjve nga shtrati rrjedhojë e rreshjeve të ditëve të...

70 milionë dollarë shkelje me tenderat, Bashkitë “kampione” – Raporti i KLSH: Dëmi më i madh nga KESH, probleme me përzgjedhjet e fituesve

Gjatë audtimeve të kryera përgjatë këtij viti Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar shkelje të shumta në procedurat e prokurimit të institucioneve publike....

Buxhetit të shtetit i “mungojnë” 740 milionë dollarë – Janar-shtator, KLSH auditon 147 institucione. Dëmi për t’u kthyer në buxhet 470 milionë dollarë

Për periudhën janar-shtator të këtij viti, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka evidentuar një vlerë kolosale dëmi ekonomik të shkaktuara në institucionet e administratës...

Auditimet janar-shtator, KLSH: Dëmi ekonomik dhe shkeljet kapin vlerën 1 miliard euro

Institucionet që kanë kaluar në “sitën” e Kontrollit të Lartë të Shtetit për periudhën janar-shtator janë gjetur në shkelje të shumta që kanë...

Latest news

- Advertisement -spot_img