12.5 C
Tirana
E shtunë, 24 Shkurt 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Cilësia

Investimet në energji për 2024 – OSSH, Miti: Ja zonat prioritare. Synohet cilësia e furnizimit dhe ulja e humbjeve në rrjet 

Përfundimi i emergjencës së furnizmit me energji elektrike, në fund të vitit që sapo lamë pas shënon nisjen e investimeve në sektorin eletroenergjetik sipas...

Cilësia e furnizimit me energji elektrike – ERE shtyn afatin për përmbushjen e detyrimeve, përfshin edhe kompaninë e OSHEE-së

Enti Rregullator i Energjisë ka vendosur shtyrjen e aplikimit të disa detyrimeve mbi arritjen e treguesve të cilësisë së shërbimit ndaj klientit, për furnizuesit...

Cilësia e furnizimit me energji, shtyhen detyrimet – ERE “pranon” kërkesat e furnizuesve, përfshin edhe kompaninë e OSHEE-së

Enti Rregullator i Energjisë ka vendosur shtyrjen e aplikimit të disa detyrimeve mbi arritjen e treguesve të cilësisë së shërbimit ndaj klientit, për furnizuesit...

Cilësia e furnizimit me energji – Furnizuesit ankohen për rregullohen: Të ketë ndarje sipas tensionit të klientit

Shoqata Shqiptare e Furnizuesve me Energji Elektrike ka shprehur pakënaqësi në lidhje me rregulloren, që përcakton arritjen e treguesve të cilësisë së shërbimit ndaj...

Qeveria certifikon dështimin në auditin e brendshëm – Raporti/ Cilësia e kontrollit, jo pranë standarteve. Të ndryshohet ligji

Qeveria ka certifikuar dështimin në kontrollin e brendshëm financiar publik pasi ende nuk është zhvilluar në të gjitha njësitë buxhetore. Në raportin e nxjerrë...

Latest news

- Advertisement -spot_img