10.5 C
Tirana
E shtunë, 24 Shkurt 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

databazës

Rihapen tenderët për eficiencën e energjisë – Synohet ngritja e databazës së konsumit energjetik dhe monitorimi i planeve sektoriale

Agjencia për Eficiencën e Energjisë ka rihapur tenderët, që kanë në fokus monitorimin e planeve të detajuara sektoriale, si dhe ndërtimin e databazës për...

Rihapen tenderët për eficiencën e energjisë – Projekte për rinovimin e godinave në 14 bashki dhe ngritja e databazës së konsumit energjetik

Pas anulimit, Agjencia për Eficiencën e Energjisë planfikon të rihapë tenderët, që kanë në fokus hartimin e projekteve për rinovimin me eficiencën energjie të...

Monitorimi i planeve të eficiencës së energjisë – Mungon sistemi zyrtar për të dhënat energjetike, hapet tenderi për ngritjen e databazës

Në Shqipëri mungon sistemi zyrtar i grumbullimit dhe përpunimit të të dhënave energjetike e në veçanti ai për të dhënat e konsumit të energjisë....

Latest news

- Advertisement -spot_img