14.5 C
Tirana
E premte, 1 Mars 2024

Fondi i veçantë, qeveria e ndalon këtë vit për shpërblime punonjësish dhe festa

Duhen Lexuar

Institucionet qendrore dhe vendore nuk do të mund të përdorin Fondin e veçantë buxhetor për shpërblime punonjësish, për festa fundviti e as për aktivitete social-kulturore.

Vendimi i miratuar nga qeveria parashikon se “përjashtimisht, për vitin 2022, fondi i veçantë i institucioneve qendrore buxhetore dhe jobuxhetore, institucioneve të njësive të vetëqeverisjes vendore, njësive të fondeve speciale, institucioneve publike të krijuara me ligj të posaçëm, ndërmarrjeve dhe shoqërive tregtare me kapital mbi 50% shtetëror në varësi të institucioneve qendrore dhe njësive të vetëqeverisjes vendore, nuk përdoret për veprimtari social-kulturore dhe shpërblimin e punonjësve.”.

 

 


Burimi: ScanTv.
Ripublikimi mund të bëhet vetëm kundrejt citimit të autorësisë dhe burimit origjinal.

- Reklama -
spot_img
- Reklama -

Artikujt e Fundit