29.5 C
Tirana
E mërkurë, 24 Korrik 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

qeveria

Qeveria pagesë për punësimin e grupeve vulnerabël – Program 6 mujor/ 8 mijë lekë për pjesëmarrje, u hiqen shpenzimet për transport

Qeveria do të mbështesë financiarisht grupet vulnerabël me qëllim integrimin në tregun e punës. Vendimi i cili përcakton procedurat, kriteret dhe rregullat për zbatimin...

Ndërtimi i Portit të ri tregtar në Porto Romano – Qeveria autorizon Autoritetin Portual të negociojë drejtpërdrejt me “Royal Haskoning”

Këshilli i Ministrave ka autorizuar Autoritetin Portual Durrës për të negociuar drejtpërdrejt dhe për të lidhur marrëveshje konsulence me subjektin ndërkombëtar “Royal Haskoning DHV”....

Qeveria parashikon të mbledhë më shumë para’ – Miratohet kuadri fiskal/ Rritet “tavani” për të ardhurat dhe shpenzimet

Qeveria ka rishikuar me rritje të ardhurat dhe shpenzimet për vitin 2024, si pasojë e performancës pozitive të ekonomisë përgjatë këtyre muajve. Këshilli i Ministrave...

Miratohet kredia për hekurudhën Vorë-Hani i Hotit – Qeveria ratifikon marrëveshjen e huasë me BEI për projektin e rehabilitimit

Qeveria ka ratifikuar marrëveshjen e kredisë me Bankën Evropiane të Investimeve, për rehabilitimin e linjës hekurudhore Vorë – Hani i Hotit. Pas miratimit nga...

Tjetër hap drejt sigurimit të detyrueshëm të pronave – Qeveria heq nga vetja detyrimin për t’u përgjigjur në rast fatkeqësish

Qeveria shqiptare ka hedhur hapin e radhës drejt politikës së re për sigurimin e detyrueshëm të pronave nga ana e qytetareve shqiptarë. Në projektligjin...

Qeveria, 74,6 mld lekë borxh në tregun e brendshëm – Në korrik-shtator do të zhvillohen 18 ankande bonosh dhe obligacionesh

Gjatë periudhës korrik-shtator Ministria e Financave ka planifikuar të zhvillojë 19 ankande bono thesari dhe obligacionesh. Sipas kalendarit të bërë publik, gjatë tre muajve...

UNDP dorëzon 2 sisteme fotovoltaike diellore në Bashkinë e Shkodrës financuar nga qeveria japoneze!

Ceremonia e dorëzimit të dy sistemeve fotovoltaike diellore në të cilën morën pjesë Ambasadorja e Japonisë në Shqipëri, Kato Kikuko, Përfaqësuesja e Përhershme e...

Dorëzohen 6 sisteme fotovoltaike diellore në godinat publike të Klosit dhe Peshkopisë nëpërmjet projektit të UNDP-së, financuar nga Qeveria Japoneze!

Gjashtë sisteme fotovoltaike diellore janë dorëzuar zyrtarisht në bashkitë e Klosit dhe Dibrës. Ceremonia, në të cilën morën pjesë Ambasadorja e Japonisë në Shqipëri,...

Qeveria kalon vendimin për pagesat elektronike! Projekti pilot në Tiranë, Dibër e Përmet. Afatet dhe si do të bëhet përzgjedhja e 300 përfituesve të...

Këshilli i Ministrave ka kaluar gjatë ditës së sotme vendimin për projektin pilot të përdorimit të pagesave të shpejta elektronike. Kjo nismë që do...

Qeveria siguron 8,5 mld lekë në tregun e brendshëm – Interesat e bonove 12-mujore u rritën lehtë në 3,65% ankandin e fundit

Qeveria sërish ka siguruar borxh me interes të ulët në tregun e brendshëm. Në ankandin e fundit të bonove të thesarit me afat maturimi...

Latest news

- Advertisement -spot_img
WallStreet.al Deshirojme tju informojme per cdo artikull te ri qe publikojme ne web.
Dismiss
Allow Notifications