28.5 C
Tirana
E diel, 23 Qershor 2024
- Reklama -
spot_img

Kompani

“Ujësjellësit, të bëjnë studim mbi eficiencën e energjisë” – Kuvendi, kërkesë ERRU-së: Energjia, kosto të larta operacionale për shoqëritë

Enti Rregullator i Ujit duhet t’iu kërkojë ujësjellësve të bëjnë një studim mbi eficiencën e energjisë në sistemet e furnizimit me ujë, duke u...

Projektet për ujësjellësa e kanalizime – “Aktivizohet” kredia 50 mln euro. Shoqëritë duhet të aplikojnë për të përfituar

Në muajin shkurt hyn në fuqi marrëveshja e kredisë prej 50 mln euro mes qeverisë shqiptare dhe asaj gjermane, për sektorin e ujësjellës –...

Pensionet private, kufij striktë për shoqëritë administruese – Raportim të detyruar në AMF për mjaftueshmërinë e fondeve

Shoqëritë administruese të fondeve të pensioneve private do të jenë të detyruara të kenë një kapital minimal të vetin në fondin që administrojnë, ndërkohë...

Edhe shoqëritë e kursim-kreditit, kasat plot me euro – Volumi i monedhave dhe kartmonedhave të SHKK-ve, mbi 110 Milionë euro në 2023

Viti 2023 ka sjellë rritje të treguesve të shoqërive të kursim-kreditit, si sa i përket aktiveve, ashtu dhe të sasive të depozitave dhe parave...

Pensionet private, në konsultim rregullorja për licencat – Shoqëritë administruese do zbardhin burimin e fondeve dhe pasQyrat financiare të 3 viteve

Pas hyrjes në fuqi të ligjit per pensionet private, Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare ka nxjerrë për konsultim publik dhe projektrregulloren përkatëse për licencimin dhe...

Rritja e tarifave të ujit, ERRU nis shqyrtimin e aplikimeve – Në proces 13 qytete, mbulohen nga shoqëritë e Durrësit, Lezhës, Fierit dhe Vlorës

Enti Rregullator i Ujit ka nisur procedurat për shqyrtimin e aplikimeve për rritjen e tarifave të ujit dhe kanalizimeve në 13 qytete. Sipas vendimeve...

Ekskluzive/Durrësi, Lezha, Fieri e Vlora aplikojnë për rritjen e çmimit të ujit – Shoqëritë rajonale mbulojnë me shërbim 13 qytete

Tre shoqëri rajonale dhe një shoqëri ujësjellës-kanalizime kanë aplikuar pranë Entit Rregullator të Ujit për rritjen e tarifave që aplikojnë ndaj abonentëve. TV ...

Masat detyruese për kursimin e energjisë – Krijohen shoqëritë e shërbimeve energjetike. Do të përdorin kontrata model me klientët

Teksa reduktimi i konsumit të energjisë është detyrim për abonentët që kategorizohen si konsumatorë të mëdhenj energjie, një udhëzim i Ministrisë së Infrastrukturës dhe...

Deri në mars, 37 mijë kontribues, frika nga kriza shtyn qytetarët drejt pensioneve private

Pensioni shtetëror nuk mjafton, ndaj shqiptarët po vijojnë të investojnë pak nga të ardhurat e tyre në skemat private. Deri në fund të marsit...

Shoqëritë rajonale të ujësjellësve – ERRU licencon 12 nga 15 kompanitë e krijuara, i hapet rruga rishikimit të çmimeve

12 shoqëri rajonale të ujësjellës – kanalizimeve janë licencuar nga Enti Rregullator i Ujit në veprimatrinë e furnizimit me ujë dhe largimin e ujërave...

Artikujt e Fundit

- Reklama -
WallStreet.al Deshirojme tju informojme per cdo artikull te ri qe publikojme ne web.
Dismiss
Allow Notifications