29.5 C
Tirana
E enjte, 13 Qershor 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

energjise

“Ujësjellësit, të bëjnë studim mbi eficiencën e energjisë” – Kuvendi, kërkesë ERRU-së: Energjia, kosto të larta operacionale për shoqëritë

Enti Rregullator i Ujit duhet t’iu kërkojë ujësjellësve të bëjnë një studim mbi eficiencën e energjisë në sistemet e furnizimit me ujë, duke u...

Klasi i energjisë, gjoba për etiketat – IMT, masa deri në 350 mijë lekë në rast të shkeljesh, 2-fish nëse përsëritet

Nga 150 – 350 mijë lekë gjobë për furnizuesit dhe tregtarët që nuk vendosin etikat e klasit të energjisë në pajisjet që importojnë apo...

Bien çmimet e importit, por rriten kostot e prodhimit – Shtrenjtimi erdhi nga sektorët e energjisë dhe industria nxjerrëse

Sipas të dhënave të publikuara nga INSTAT, dy tregues të rëndësishëm si Indeksi i Çmimit të Prodhimit dhe Indeksi i Çmimit të Importit janë...

Ceno Klosi merr detyrën e zv. Ministrit në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë

Pas gati tre vitesh në krye të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, Ceno Klosi ka marrë një detyrë të re. Burime zyrtare konfirmojnë ai...

Balluku: Sistemi i ri i faturimit të energjisë elektrike për furrat e bukës ka gjetur dakordësinë e subjekteve

Sistemi i ri i faturimit të energjisë elektrike për subjektet që operojnë si furra buke ka gjetur dakordësinë e të gjithë aktorëve. Sistemi i...

Borxhet e energjisë, pagesa me këste e falje kamatash – OSHEE: Në 8 javë janë firmosur 1628 aktmarrëveshje

Prej datës 3 prill kur nisi aplikimi i skemave të reja për likujdimin me këste të borxheve për energjinë elektrike apo faljes së kamatvonesave,...

Rritet energjia e tregtuar në alpex – Bursa shqiptare e energjisë, ndikon bashkimi i tregjeve me Kosovën

Bashkimi i tregjeve energjetike Shqiqëri – Kosovë ka rritur volumet e tregtuara në Bursën Shqiptare të Energjisë Elektrike, ALPEX. Sipas të dhënave të përpunuara...

Nga 1 maji, skema e re e çmimit të energjisë për furrat e bukës – Enti Rregullator merr vendimin. Ja kategoritë e subjekteve që...

Duke nisur nga data 1 maj furrat e bukës, që tregtojnë edhe prodhime pastiçerie, brumrash apo kanë bar kafe do të paguajnë sipas skemës...

OSHEE kërkon përmbarues për arkëtimin e detyrimeve – Faturat e energjisë, ekzekutim i detyrueshëm i titujve ekzekutivë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike po kërkon mbështetje nga përmbaruesit për arkëtimin e detyrimeve. Përmes një njoftimi të publikuar në faqen zyrtare, OSHEE...

Shqipëria, progres në Reformat e Tregut të Energjisë – Prezantohet raporti vjetor i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë

Shqipëria ka arritur progres të moderuar në reformat e tregut të energjisë, por duhet të shtojë përpjekjet në këtë drejtim. Gjatë prezantimit të raportit...

Latest news

- Advertisement -spot_img
WallStreet.al Deshirojme tju informojme per cdo artikull te ri qe publikojme ne web.
Dismiss
Allow Notifications