29.5 C
Tirana
E mërkurë, 24 Korrik 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

reja

Sa është “mosha” mesatare e makinave në Shqipëri? – INSTAT: Vetëm 1.1% e automjeteve janë të reja. 35.8% e tyre, mbi 20-vjeçare

Armela Duka/  Sipas të dhënave të publikuara  nga INSTAT,  të dhëna këto që lidhen me karakteristikat e mjeteve rrugore në vend, rezulton se...

Licencohen 122 MW energji diellore – Prodhimi i energjisë nga centralet fotovolatike, 4 licenca të reja gjatë vitit 2024

Ola Mitre / Viti 2024 ka shënuar zhvillime në drejtim të licencave të dhëna për prodhimin e energjisë nga dielli dhe kapacitetit që...

Bursa e energjisë, 3 tarifa të reja – 8 mijë euro në vit, ERE miraton kërkesën e ALPEX për Tregun Brenda së Njëjtës Ditë

Enti Rregullator i Energjisë ka miratuar aplikimin e 3 tarifave të reja për anëtarët e Bursës Shqiptare të Energjisë Elektrike, ALPEX. E para përfshin...

Detaje të reja për taksën mbi ndërtesat – Vendosen afate, Kadastra Fiskale do të jetë gati në fund të 2026-ës

Kadastra fiskale e cila është element kyç për zbatimin siç duhet të ligjit për taksimin e pasurive, do të jetë gati në fund të...

Lejet dhe planifikimi i projekteve energjetike – Komuniteti i Energjisë miraton udhëzime të reja, përfshihet dhe Shqipëria

Sekretariati i Komunitetit të Energjisë ka publikuar udhëzimet e reja të Politikës për Dhënien e Lejeve dhe Planifikimin e Projekteve të Energjisë për të...

Rregullat e reja për balancat e energjisë – OST: Intervali 15 minutësh s’mund të realizohet, kompanive iu duhet më tepër kohë

Intervali kohor 15 minuta për proceset e tregut balancues të energjisë nuk mund të realizohet. Përmes një shkrese drejtuar Entit Rregullator të Energjisë, Operatori...

Rregulla të reja për subjektet financiare jobanka – BSH shton procedurat për procesin e revokimit dhe likuidimit

Banka e Shqipërisë ka vendosur të bëjë disa ndryshime në rregulloren për subjektet financiare jobanka. Pas zbulimit të skemës së mashtrimit nga Micro Credit...

Shqipëria, progres në klimën e bizneseve të reja – Indeksi i startup-eve, tregojmë qëndrueshmëri dhe potencial në renditje

Shqipëria është ngjitur në renditjen e saj në ‘Indeksin Global të Ekosistemit së Startup-eve’ për vitin 2024, i publikuar nga ‘Startup Blink’. Renditja globale...

Cili qytet “guxon” më shumë të hapë biznese? – Në muajt e parë të këtij viti u regjistruan 477 aktivitete të reja gjithsej

Biznesi për shqiptarët duket se është një nga mundësitë kryesore për të gjeneruar të ardhurat e tyre. Por duke ju referuar të dhënave të...

Pse Shqipëria po ia “rrëmben” pensionistët Portugalisë? – Analiza/ Vendi ynë, në listën e parajsave të reja fiskale

Diell, kosto e ulët jetëse…dhe lehtësi fiskale. Këto tre elemente bënë që për shumë vite, Portugalia të ishte vendi i preferuar i pensionistëve, kryesisht...

Latest news

- Advertisement -spot_img
WallStreet.al Deshirojme tju informojme per cdo artikull te ri qe publikojme ne web.
Dismiss
Allow Notifications